Marijn Kortstra
26, Founder

Toen ik van de ING een ‘bizznizz’-koffer kreeg om ‘meer zakgeld’ te verdienen was ik verkocht aan het ondernemen. Ik was destijds 10 jaar en besloot op bestelling appeltaarten te gaan verkopen. Het was fantastisch om iets op te zetten waar ik plezier in had - destijds was dat vooral het bakken van taarten.

Het bouwen van websites is iets wat ik ook van jongs af aan doe; mijn eerste is van toen ik 7 jaar oud was, met vette regenboogkleuren. Toen ik op mijn 14e ziek werd en niet meer naar school kon, heb ik op mijn 15e besloten om no.dots op te starten.

Hoewel het een lange weg is geweest, ben ik inmiddels helemaal hersteld. In die weg hebben veel lessen gezeten voor mij. Over het pakken van eigen verantwoordelijkheid, over durven dromen en limietloos durven denken. Veel van deze lessen en kernwaarden heb ik meegenomen in de ontwikkeling van no.dots.

Thomas Meijer
30, UX designer

Als 10 jarige ging er een wereld voor mij open toen mijn vader voor mij Photoshop installeerde. Vanaf dat moment breidde mijn creativiteit zich uit van alleen op papier naar ook de digitale wereld. Ik kan mijn inspiratie uit alles creatief halen en ben gefascineerd door de wereld van vormen, kleuren en typografie. Dit alles met als doel om de wereld een beetje mooier te maken.

Sinds de zomer van 2017 ben ik werkzaam bij no.dots als UX designer en vermaak ik mij elke dag met het vertalen van creatieve ideeën naar pixels. Met een ‘less is more’ mentaliteit probeer ik met zo min mogelijk poespas op zoek te gaan naar de echte kern. Ook zul je mij regelmatig horen roepen of die ene button niet 2 pixels omhoog of omlaag kan. Creatief pixelfucken, dus.

Gust van de Wal
26, Front-end developer

Websites maken doe ik nu al zes jaar met heel, heel veel plezier. Ik haal enorm veel motivatie uit het maken van onbreekbare lay-outs, werken aan complexe animaties en het uitdenken van nuttige micro-interacties.

Moeilijke ontwerpen zijn mijn ontbijt, en de dingen die ik zelf mag verzinnen om een website mooier of bruikbaarder te maken, zijn mijn toetje.

Andreja Babic
23, Stagiaire UI/UX Design

Na een paar tussenjaren en verkeerde studiekeuzes ben ik bij de studie Communication and Multimedia design terecht gekomen. Waar ik mijn creatieve kant helemaal heb ontdekt. Ik wist eerst niet eens dat die bestond. Hierna ging er een wereld voor me open die bestond uit fotografie en design. Momenteel zit ik alweer in het vierde jaar van mijn studie.

Waar ik inmiddels meer over weet zijn gebruikers en hoe ik hun behoeftes het beste kan reflecteren in een goed ontwerp.

Tijdens mijn zoektocht naar een gave stageplek, kwam ik no.dots tegen. Hier hou ik mij bezig met het UX/UI design, en kijk ik er naar uit toffe dingen te gaan ontwerpen!

Lars Taheij
27, Performance specialist

Op jonge leeftijd heeft mijn bijbaan bij Jumbo ervoor gezorgd dat ik geïnspireerd raakte door de retail. De retail bood mij alle facetten waar ik mijzelf als persoon perfect in kwijt kon. Deze inspiratie heeft zich voortgezet in mijn studiekeuze. Na het behalen van mijn diploma Ondernemer Detailhandel MBO niveau 4 ben ik doorgegaan op het HBO met de studie Small Business and Retail Management. Desondanks bleef er een onbehagelijk gevoel hangen. Mijn grote droom was, net als mijn vader, het bestuderen van het menselijk gedrag.

De studie Psychologie was daardoor altijd mijn stille droom. Om mijn passie te volgen heb ik mijzelf in het diepe gegooid. Namelijk door de starten aan de studie Psychologie op de Tilburg University. Ondanks deze goede keuze bleef er nog een onbahegelijk gevoel over. Namelijk het ontbreken van het ondernemerschap. Daardoor ben ik met een vriend altijdalleskwijt.nl begonnen. Het combineren van een eigen onderneming en een Universitaire studie was af en toe een flinke uitdaging maar zoals een echte no.dotskie beaamd zijn we daar niet bang voor.

In mijn master Economische Psychologie kon ik de passie voor het menselijke gedrag en de voorliefde voor retail en ondernemerschap ideaal combineren. Deze passie zet ik nu in als performance specialist bij no.dots, waarbij ik jou graag help met het halen van jouw doelen!

Bianca Schutjes
32, Project Manager

Ik ben graag het cement dat de boel bij elkaar brengt en houdt. Dat was vroeger al zo en dat is nu nog steeds zo. Structuur en overzicht bewaren passen bij mij. Dat is waarom ik het leuk vind om bij no.dots verantwoordelijk te zijn voor het managen van de projecten. Onderdeel uitmaken van een team, om samen tot de best mogelijke resultaten te komen, doe ik het liefst.

Na mijn opleiding HBO Communicatie (marketing richting) ben ik aan de slag gegaan als communicatie medewerker, en daarna als performance specialist.

Van influencermarketing word ik blij. Het is dè marketingvorm om bedrijven en potentiele klanten bij elkaar te brengen. Hier ben ik twee jaar geleden ingerold en heb het niet meer losgelaten. Sinds ik als marketeer werkzaam ben bij no.dots, hou ik mij dus voornamelijk bezig met de influencermarketing voor onze klanten.

Jean-Paul Klerks
23, Performance specialist

Jean-Paul werkt op dit moment zó hard aan projecten, dat hij er nog niet aan toegekomen is om een tekst te schrijven ;-).

Jeffrey von Grumbkow
32, All-round developer

Jeffrey werkt op dit moment zó hard aan projecten, dat hij er nog niet aan toegekomen is om een tekst te schrijven ;-).

Sanne Crasborn
24, Content Marketeer

Toen ik vroeger klein was schreef ik al verhaaltjes in Word. Elke dag zat ik achter de computer en liet ik mijn verzinsels lezen aan iedereen die dat wilde. Had ik op dat moment geen computer bij de hand, dan schreef ik zegewoon op in een ‘boek’. Toen ik ouder was ging ik tekenen (daar zullen we het maar niet meer over hebben). Het tekenen heb ik dus gelaten voor wat het is, maar het creatief bezig zijn is altijd gebleven.

Tijdens mijn hbo-studie Communicatie heb ik die creativiteit nog eens goed kunnen ontwikkelen. Creatief schrijven, een minor grafische vormgeving, toffe concepten bedenken... ik was er helemaal op mijn plek. Toch kriebelde het na mijn diploma nog steeds. Ik schreef me in voor de studie Business Communication & Digital Media op de universiteit van Tilburg. Hier leerde ik op een wetenschappelijke – en minder praktijkgerichte – manier over het communicatievak.

Inmiddels ben ik afgestudeerd, en werk ik met veel plezier bij No Dots. Ik hou me vooral bezig met het creatieve stukje. Advertenties vormgeven, (SEO) blogs schrijven, social media posts maken... Helemaal in mijn straatje!

Martijn Imhoff
29, Back-end developer

Jaren geleden, toen ik pas net op de middelbare school zat, besteedde ik mijn avonduren vaak aan het leren programmeren. Mijn leraar was diegene die later no.dots oprichtte: Marijn! Inmiddels zijn de rollen omgedraaid. Via mijn opleiding Industrial Design van de TU/e leerde ik uitgebreidere digitale services ontwerpen en ontwikkelen. Bij no.dots ben ik verantwoordelijk voor ons CMS systeem: Valemus.

Daarnaast ontwikkel ik webapplicaties voor allerlei verschillende toepassingen. Mijn creatieve opleiding helpt bij het begrijpen en verrijken van de concepten die wij neerzetten en mijn technische kennis stelt mij in staat om de oplossing te bouwen die daarop aansluit. Het leukste aan het werken bij no.dots vind ik dat we onszelf continu uitdagen om zo steeds betere producten voor onze klanten op te leveren.

Cristel van den Heuvel
24, Administratie

Cristel's about me komt er aan, nog even geduld!

Koen Dolron
24, Full Stack Developer

Op 15 jarige leeftijd begon ik het met het maken van visuals en teasers voor het jaarlijkse festival dat mijn broers organiseerde. Tijdens mijn opleiding CMD heb ik m’n eigen bedrijf opgericht, waarmee ik de branding en websites voor bedrijven verzorgde. Ik merkte vaak dat mijn ideeën voor websites vaak groter waren dan mijn kennis om het ook te verwezenlijken. Na heel veel uitzoeken, fouten maken, vloeken en herhalingen kreeg ik het uiteindelijk onder de knie; het programmeren van websites.

Toen m’n opleiding erop zat, besloot ik bij een klein, jong en gedreven bureau aan de slag te gaan als Full Stack developer en daarnaast te blijven freelancen. Zo kon ik de nodige kennis opdoen om vervolgens mijn eigen kleine, jonge en gedreven bureau op kon zetten. Na een aantal maanden merkte ik dat de collega’s, projecten en het gevoel van no.dots zo goed bij mij aansloten dat ik mijn freelance werk heb neergelegd en full-time bij no.dots aan de slag ben gegaan.

Over ons

Wij zijn no.dots en we hebben ongelooflijk veel passie voor wat we doen. Met een team van jonge en extreem gedreven medewerkers werken we aan toffe projecten.

Onze kernwaardes

We werken vanuit onze drie kernwaardes, aan de hand waarvan we onszelf graag beschrijven.

Integriteit

Omdat er teveel bullshit beloofd wordt in de digitale wereld. Resultaten in onze branche worden vaak te rooskleurig gepresenteerd, gouden bergen worden beloofd en ‘fake it till you make it’ is een houding die veel digital agencies niet vreemd zijn. Wij vinden integriteit belangrijk. Fouten voorkomen is niet altijd mogelijk, eerlijk zijn daarentegen wel. Daarom lees je in de ervaringen van onze klanten op onze website ook wat er minder goed ging, of wat er beter kon. Want niet alles verloopt vlekkeloos. En dat is niet erg, zolang je integer bent, en eerlijk bent over wat je van elkaar mag verwachten. Kortom: wanneer je leiderschap neemt, op ieder moment.

Leiderschap

Je kunt pas dingen veranderen wanneer je bereid bent er verantwoordelijkheid voor te nemen. Ook al liggen omstandigheden buiten je cirkel van invloed, je kunt altijd kiezen hoe je ermee om gaat. We hebben een hekel aan ‘van het kastje naar de muur’. Daarom is leiderschap iets wat je van ons mag vragen en verwachten. Daar tegenover staat dat we hetzelfde van jou verlangen. Want wanneer we samen het heft in handen nemen, is haast niets onmogelijk.

Passie

De meeste van ons hebben het geluk dat we op jonge leeftijd al wisten dat we dit werk wilde doen. Elk teamlid is opgegroeid in het digitale tijdperk en voor ons allen voelt ons werk als een hobby. Cliché? Misschien wel, maar zeker niet minder waar. Daarom vind je altijd nog wel een verdwaalde medewerker rond 20.00 op kantoor. En meestal om 22.00 ook nog wel. Dit is de reden waarom we exclusief werken voor merken en organisaties die hun eigen product ontwikkelen. Want daar vinden we gelijkgestemden. Mensen die met evenveel liefde werken aan hun product, als wij aan het onze.

Meet the team