Marijn Kortstra
23, Founder

Toen ik van de ING een ‘bizznizz’-koffer kreeg om ‘meer zakgeld’ te verdienen was ik verkocht aan het ondernemen. Ik was destijds 10 jaar en besloot op bestelling appeltaarten te gaan verkopen. Het was fantastisch om iets op te zetten waar ik plezier in had - destijds was dat vooral het bakken van taarten.

Het bouwen van websites is iets wat ik ook van jongs af aan doe; mijn eerste is van toen ik 7 jaar oud was, met vette regenboogkleuren. Toen ik op mijn 14e ziek werd en niet meer naar school kon, heb ik op mijn 15e besloten om no.dots op te starten.

Hoewel het een lange weg is geweest, ben ik inmiddels helemaal hersteld. In die weg hebben veel lessen gezeten voor mij. Over het pakken van eigen verantwoordelijkheid, over durven dromen en limietloos durven denken. Veel van deze lessen en kernwaarden heb ik meegenomen in de ontwikkeling van no.dots.

Thomas Meijer
27, UI/UX designer

Als 10 jarige ging er een wereld voor mij open toen mijn vader voor mij Photoshop installeerde. Vanaf dat moment breidde mijn creativiteit zich uit van alleen op papier naar ook de digitale wereld. Ik kan mijn inspiratie uit alles creatief halen en ben gefascineerd door de wereld van vormen, kleuren en typografie. Dit alles met als doel om de wereld een beetje mooier te maken.

Sinds de zomer van 2017 ben ik werkzaam bij no.dots als web designer en vermaak ik mij elke dag met het vertalen van creatieve ideeën naar pixels. Met een ‘less is more’ mentaliteit probeer ik met zo min mogelijk poespas op zoek te gaan naar de echte kern. Ook zul je mij regelmatig horen roepen of die ene button niet 2 pixels omhoog of omlaag kan. Creatief pixelfucken, dus.

Gust van de Wal
23, Front-end developer

Websites maken doe ik nu al vijf jaar met heel, heel veel plezier. Ik haal enorm veel motivatie uit het maken van onbreekbare lay-outs, werken aan complexe animaties en het uitdenken van nuttige micro-interacties.

Moeilijke ontwerpen zijn mijn ontbijt, en de dingen die ik zelf mag verzinnen om een website mooier of bruikbaarder te maken, zijn mijn toetje.

Aylin Nederlof
24, Digital designer

Aylin reist op dit moment door Latijns Amerika. Zodra ze terug is zal ze een stukje schrijven voor op onze website.

Jean-Paul Klerks
21, Online marketeer

Jean-Paul werkt op dit moment zó hard aan projecten, dat hij er nog niet aan toegekomen is om een tekst te schrijven ;-).

Lars Taheij
25, Online marketeer

Lars is pas geleden onderdeel geworden van ons team, dus we gaan hem zo snel mogelijk een stukje laten schrijven.

Sabien van der Wiel
24, Virtual assistant

Via mijn werk als VA ben ik bij veel verschillende klanten met verschillende bedrijven (virtueel) terecht gekomen, zo ook bij no.dots. Ik werk voornamelijk samen met Marijn, waarbij ik hem zoveel mogelijk administratieve, financiële en secretariële taken uit handen neem. Dit zijn vaak dingen waar ondernemers geen tijd aan willen besteden, maar wat wel degelijk met veel precisie moet worden gedaan. Als kind had ik mijn zaakjes (speelgoed, slaapkamer) al goed op orde en schreef ik al mijn bezigheden driftig in mijn paardenagenda. Deze orde en nauwkeurigheid stroomt nog steeds door mijn aderen, waardoor ik mijn functie bij no.dots goed kan uitoefenen. Op die manier kan Marijn zijn pijlen hoofdzakelijk richten op de strategische kant van het bedrijf.

Jeffrey von Grumbkow
29, All-round developer

Jeffrey werkt op dit moment zó hard aan projecten, dat hij er nog niet aan toegekomen is om een tekst te schrijven ;-).

Martijn Imhoff
26, Back-end developer

Jaren geleden, toen ik pas net op de middelbare school zat, besteedde ik mijn avonduren vaak aan het leren programmeren. Mijn leraar was diegene die later no.dots oprichtte: Marijn! Inmiddels zijn de rollen omgedraaid. Via mijn opleiding Industrial Design van de TU/e leerde ik uitgebreidere digitale services ontwerpen en ontwikkelen. Bij no.dots ben ik verantwoordelijk voor ons CMS systeem: Valemus.

Daarnaast ontwikkel ik webapplicaties voor allerlei verschillende toepassingen. Mijn creatieve opleiding helpt bij het begrijpen en verrijken van de concepten die wij neerzetten en mijn technische kennis stelt mij in staat om de oplossing te bouwen die daarop aansluit. Het leukste aan het werken bij no.dots vind ik dat we onszelf continu uitdagen om zo steeds betere producten voor onze klanten op te leveren.

Jolien Bogers
21, Administratief medewerkster

Ook Jolien werkt sinds kort bij ons, dus het schrijven van een stukje over haarzelf staat nog op haar to do lijstje.

Over ons

Wij zijn no.dots en we hebben ongelooflijk veel passie voor wat we doen. Met een team van jonge en extreem gedreven medewerkers werken we aan toffe projecten.

Onze kernwaardes

We werken vanuit onze drie kernwaardes, aan de hand waarvan we onszelf graag beschrijven.

Integriteit

Omdat er teveel bullshit beloofd wordt in de digitale wereld. Resultaten in onze branche worden vaak te rooskleurig gepresenteerd, gouden bergen worden beloofd en ‘fake it till you make it’ is een houding die veel digital agencies niet vreemd zijn. Wij vinden integriteit belangrijk. Fouten voorkomen is niet altijd mogelijk, eerlijk zijn daarentegen wel. Daarom lees je in de ervaringen van onze klanten op onze website ook wat er minder goed ging, of wat er beter kon. Want niet alles verloopt vlekkeloos. En dat is niet erg, zolang je integer bent, en eerlijk bent over wat je van elkaar mag verwachten. Kortom: wanneer je leiderschap neemt, op ieder moment.

Leiderschap

Je kunt pas dingen veranderen wanneer je bereid bent er verantwoordelijkheid voor te nemen. Ook al liggen omstandigheden buiten je cirkel van invloed, je kunt altijd kiezen hoe je ermee om gaat. We hebben een hekel aan ‘van het kastje naar de muur’. Daarom is leiderschap iets wat je van ons mag vragen en verwachten. Daar tegenover staat dat we hetzelfde van jou verlangen. Want wanneer we samen het heft in handen nemen, is haast niets onmogelijk.

Passie

De meeste van ons hebben het geluk dat we op jonge leeftijd al wisten dat we dit werk wilde doen. Elk teamlid is opgegroeid in het digitale tijdperk en voor ons allen voelt ons werk als een hobby. Cliché? Misschien wel, maar zeker niet minder waar. Daarom vind je altijd nog wel een verdwaalde medewerker rond 20.00 op kantoor. En meestal om 22.00 ook nog wel. Dit is de reden waarom we exclusief werken voor merken en organisaties die hun eigen product ontwikkelen. Want daar vinden we gelijkgestemden. Mensen die met evenveel liefde werken aan hun product, als wij aan het onze.

Meet the team